Moderný prístup

Nezaspali sme pri cestíčku na černohor. Spolupracujeme s gastro konzultantkou SIlviou Horeckou. A uvaríme vám aj bun-bo-nambo!

Kvalita

Kvalita je polovica úspechu, a variť kvalitne, znamená spolupracovať so spoľahlivými dodávateľmi.

Pestrosť

Navrhli sme pre vás 1 000 jedál a 150 druhov polievok. Určite sa vám výber nezunuje ani po dlhšom čase.

Zdravie

Znižujeme počet alergénov a varíme aj jedlá bez lepku a mlieka. Naši kuchári sa neustále vzdelávajú o nových trendoch zdravej stravy.
0
druhov hlavných jedál
0
kuchárov
0
variácií obedov denne
0
rokov skúseností
kto je silvia

O Silvii Horeckej

Silviu považujeme za špičku medzi odborníkmi na zdravé a chutné stravovanie. Je zakladateľkou a autorkou konceptu a blogu „Terapia jedlom“.
Obedy_Tuto_Polievka_paprikova_s_bulgurom_a_polentou_-min

Prax

Skúsenosti

Silvia má 30 ročnú prax v gastronómii, tovaroznalectve potravín a pracuje aj ako gastrokonzultantka a lektorka varenia aj pre znevýhodnené stravovacie skupiny, t.j. ľudí s celiakiou, histamínovou intoleranciou, metabolickými ochoreniami a pod. Svoju prax obohatila štúdiom biomedicíny v Siene UNISI (biologia sanitaria) a Naturopatie (fitoalimurgia, alimentazione).
Silviin blog

Blog Terapia Jedlom

Silviin blog Terapia jedlom je o jedle, o tom aby nám bolo viac prospešné ako škodlivé, o tom čo nakupovať, variť, ako a koľko jesť a čomu sa vyhnúť. Blog je 2-násobným držiteľom titulu BLOGER ROKA®.

NAŠA SPOLUPRÁCA

Silvia pre Tuto

Silvia pre TUTO vytvorila okrem iného 60 receptov od polievok, až po šaláty. Priebežne školí našich kuchárov, napríklad z tovaroznalectva, používania protizápalových byliniek a korenín. A ako sa jej pracovalo na tvorbe menu? „Bola to výzva s jasným cieľom vytvoriť chutné, moderné a nutrične hodnotné jedlá so správnym technologickým postupom, rešpektujúcim zachovanie živín a podporujúcim biologickú dostupnosť bioaktívnych látok v potrave. A navyše v tomto type stravovania bolo dôležité ustrážiť stanovený finančný limit na nákup potravín a tiež finálne estetické prevedenie na tanieri pred podávaním. A najväčšou výzvou bolo motivovať pánov kuchárov, a naučiť sa pozerať na potraviny inak,“ prezradila nám Silvia pri zostavovaní menu pre našu reštauráciu.
POZRIEŤ SI NAŠU fotogalériu
copyright ©
https://www.ffd.sk/
crossmenu